Üdvözöljük vállalatunkban

Partnerigények által vezérelt csapat vagyunk, szenvedéllyel az okos üzleti megoldások iránt. A menedzsment, a HR, a (köz)beszerzés és az informatika területén szerzett tapasztalatainkat használtuk a szolgáltatásaink és rendszereink kifejlesztésére. Minden általunk nyújtott szolgáltatás egy lehetőség, hogy eredményesebbé váljon a vállalata.

Jövőkép és üzleti elképzelések

Keményen dolgozunk, hogy magas minőséget biztosítsunk üzletfeleink számára, munkatársaink rendszeres képzésével, a hazai és nemzetközi trendek követésével, új megoldások választásával, valamint a kapott visszajelzések alapján a folyamataink és szolgáltatásaink fejlesztésével.

Jövőképünk is túlmutat az üzleti tanácsadáson. Egyszerűbb és elégedettebb hétköznapokat akarunk teremteni minden vállalat számára, amelyekre hatással van üzleti elképzelésünk.

Az egyszerűbb üzleti életért

Inspirálni akarjuk az embereket, hogy a legtöbbet hozhassák ki vállalatukból.

Az előző évben több tucat céget látogattunk meg, hogy megtudjuk, mit akarnak a munkatársak, vezetők, mire van szükségük és (ha nagyon szerencsések vagyunk) mik a legelképesztőbb álmaik. Végül új ötletekké és megoldásokká alakítottuk ezeket az észrevételeket, hogy még egyszerűbbé és eredményesebbé tehessük a mindennapi üzleti életet.

Idén is folytatjuk ezt a küldetést.

Trimenta

Partnerigények által vezérelt csapat vagyunk, szenvedéllyel az okos üzleti megoldások iránt. A menedzsment, a HR, és az informatika területén szerzett tapasztalatainkat használtuk a szolgáltatásaink kifejlesztésére.

Tovább

Elérhetőségeink

 

+36 20 235 1301

 

contact@trimenta.com

 

1132 Budapest
Visegrádi u. 18./B.